Äntligen

Redovisning, check!
Fan va nervösa vi var. Men seså, det gick ju finemang.
Vi började med att förklara om vårat sk. UF-företag, beskrev vad som gjorde att vi ville börja med det,
och hur allting gick åså. Vi la ju ner det, för mycket omständigheter och för lite lust.
Och då förklarade vi vidare på hur vi kom in på denna idén att sticka mössor.
Och sedan hänvisade vi dem till våran monter, tyvärr hann vi inte knäppa något kort men den var
jätte mysig! Tända ljus, dukar och en soffa! Och godis såklart ;D
Det är skönt att detta är gjort, för vi var väldigt nervösa och så innan detta..
Av vårat projekt har vi kvar att lämna in projekt rapporten :)
Sedan så är vi nog klar med vårat projekt!
Hej och hå va de går!

Tack Candy för peppen! :D Du hade rätt gumman!<3


/ Cecilia

Dagen innan!


Idag hade jag och Cecilia möte med vår handledare och det gick bra. Vi pratade om hur det har gått hittills, vad vi ska göra efter redovisningen, hur vi ska redovisa och så vidare. Kändes bra och hon verkar tycka att vi har gjort det bra.

Lite senare på dagen var jag och Cecilia till Birsta för att köpa presentpapper som vi ska ha som tapeter i vår monter i morgon. Vi köpte även lite godis som vi ska ha där.
Jag är lite nervös inför imorgon, jag tycke inte om att stå inför folk, men vi måste ju.

Sedan var jag på Cinas garn och Flitiga fingrar för att se om det fanns något. Men de hade slut och skulle inte få in mer förrän till hösten! Jag blev jättepaff och besviken. Men vi får köpa det som finns på Ica Maxi, vilket duger gott och väl.

Nu ska jag skicka in projektplanen till Eva.

/ Emma

Det närmar sig...


Nu börjar det att närma sig skärtorsdagen då vi ska redovisa detta projekt som Cecilia och jag har hållt på med. Imorgon ska vi ha ett möte med vår handledare och gå igenom en massa saker förhoppningsvis. Efter mötet ska Cecilia och jag börja fixa med vår monter och planera vad vi ska säga på torsdag då vi ska stå inför en massa folk och prata... Nervöst

Vi hoppas att det går bra! För vi har ju faktiskt gjort någonting som vi verkligen tycker är kul och vi tycker själva att det har gått riktigt bra.

/ EmmaUppehåll x2


Jag håller med Cecilia i det tidigare inlägget om att det har varit mycket att göra i skolan. Nu blir det (förhoppningsvis) lugnare.

Jag tycker fortfarande att det är lika kul att sticka och tycker att det är synd att det börjar bli vår och varmare för då är det inte så många som vill ha mössor. Men man kanske kan bunkra upp med några under sommaren till hösten eller så stickar man någonting annat kul ;P
 
Jag har hittills stickat ungefär 4-5 mössor och har fått alla sålda. Jag/vi har "annonserat" ut dem via våra privata bloggar eller på bilddagboken.se så våra vänner kan se vad det är vi håller på med och om de är villiga att köpa så är det bara att säga till. Alla de jag har sålt mössorna till har blivit väldigt nöjda och tycker att det är kul och intressant att vi håller på med att sticka.
 
Jag har börjat att köpa garn på Ica Maxi där det är några kronor billigare och jag tycker att det garnet är lite bättre och starkare att sticka Åre-mössorna med. Även fast det inte är stor prisskillnad på garnerna på t.ex.  Ica Maxi och Flitiga Fingrar så är det ändå en liten skillnad vilket är bättre i längden.


Hejdå!

/ Emma

RSS 2.0